You are here

Bliv frivillig

Der er behov for frivillige, som kan hjælpe til med den praktiske afvikling af Grand Départ 2022.

Der er brug for ca. 200 frivillige til selve cykelløbet på tour-etapen 2. juli 2022. Opgaven består i at holde etapen fri for publikum, sikre sideveje og hjælpe cykelløbet til at komme sikkert gennem Roskilde. Hvis du melder dig som frivillig til selve tour-etapen, vil du blive kontaktet af Grand Départ Cph DK I/S- sekretariatet.

Der er også brug for ca. 200 frivillige, som kan guide publikum og måske være med til at skabe en god stemning lørdag 2. juli 2022. Disse frivillige koordineres gennem Byens hus.

Der er ligeledes brug for frivillige, som gerne vil hjælpe til under den gule folkefest i Byparken i dagene 1., 2. og 3. juli 2022. Byparken vil være fanpark og her stilles storskærme op, så publikum kan se TV-transmissionen af alle 3 etaper i Danmark. Opgaverne i Byparken er at guide publikum, lettere serviceopgaver og skabe god stemning.

Måske har du været frivillig tidligere? Måske har du et særligt ønske om at bidrage under verdens største cykelbegivenhed i Roskilde eller vil gerne hjælpe til nogen af arrangementerne op til.

Du er meget velkommen til at melde dig som frivillig og det gør du ved at udfylde nedenstående formular.

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger, for at kunne kontakte dig angående at være frivillig ved Tour De France i Roskilde. Vi deler dine oplysninger med Byens hus, Gimle, Roskilde Idræts Union, Grand Départ Cph DK I/S og Roskilde Festival af hensyn til koordineringen af de frivillige. Når du udfylder og sender denne formular til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind. Vi opbevarer dine oplysninger så længe de er nødvendige, herefter vil de blive slettet.

Senest opdateret

03.08.2020