Parkeringszoner og parkeringsbillet

Find vej fra din parkeringszone og ind til cykelløbet. Du kan stadig nå at købe parkeringsbilletter til Tour de France i Roskilde.

Sådan kommer du fra din parkeringszone og frem til cykelløbet

Parkeringszone 1  (P1)

P1 ligger nord for den ”fiktive start” ved Le Village/ Vikingeskibsmuseet og havnen. Når du parkerer på P1, kan du gå ned ad Frederiksborgvej til start-området og opleve indskrivning af rytterne samt reklamekaravanen helt tæt på.

Parkeringszone 2 (P2)

P2 er placeret tæt ved Trekroner station, hvorfra du kan tage toget til Roskilde station og stige direkte ud i den gule folkefest. Herfra kan du gå ned til bymidten og opleve den officielle start på Stændertorvet.

Parkeringszone 3 (P3)

P3 er for dig, som gerne vil cykle en tur for at se cykelløbet. Parkeringspladsen ligger ude i Hedeland. Så spænd cyklen på bilen, parkér – og cykl ind til Roskilde eller til Hedehusene station, hvorfra du kan tage toget. P3 er også for busselskaber.

Parkeringszone 4 (P4)

P4 ligger syd for cykelløbet, og herfra kan du gå hen til Lindenborgvej og den 5 kilometer lange Ledreborg Allé, hvor der er masser af mulighed for at opleve både reklamekaravanen og det ægte cykelløb i høj fart.

Parkeringszone 5 (P5)

P5 er forbeholdt handicappede, og her er der mulighed for at komme fra parkeringspladsen ved egen hjælp hen på Lindenborgvej, hvor der er opstillet en handicaprampe forbeholdt kørestole og dårligt gående.

BEMÆRK:
Til denne parkeringsplads er der kun adgang fra Ringstedvej og ikke fra Lindenborgvej. Du skal altså komme sydfra, når du har købt billet til P5. Bor du i Svogerslev, Roskilde, Trekroner, Jyllinge eller andre steder nord for Lindenborgvej, skal du stadig komme sydfra. Eksempelvis via Gadstrup.

Se parkeringszonerne på kortet (markering med P)

Faciliteter på parkeringspladserne

Parkeringspladserne er bemandet frem til kl. 14.00. Parkering sker på eget ansvar. Der er toilet på parkeringspladserne.

Køb en parkeringsbillet til Tour de France

Du kan stadig nå at købe din parkeringsbillet til bilen på Ticketmaster.