Køb parkeringsbillet til Tour de France i Roskilde

Du kan nu købe parkeringsbilletter til Tour de France i Roskilde lørdag den 2. juli. Med billetten er du garanteret parkering i Roskilde Kommune, så du kan følge løbet på tæt hold.

Køb en parkeringsbillet til Tour de France

Køb din parkeringsbillet til bilen på Ticketmaster.

Parkeringstilladelse for beboere og erhverv

Hvis du bor eller arbejder i Roskilde, og ikke har mulighed for at parkere på grund af afspærringerne, er du ikke tvunget til at købe en parkeringsbillet.

Du skal i stedet ansøge om en parkeringstilladelse.

Hvilken parkeringszone skal jeg vælge?

Når du booker din parkering, skal du vælge, hvad du gerne vil opleve og hvordan du kommer frem til cykelløbet.

  • P1 ligger nord for den ”fiktive start” ved Le Village/ Vikingeskibsmuseet og havnen. Når du parkerer på P1 kan du gå ned ad Frederiksborgvej til start-området, og opleve indskrivning af rytterne samt reklamekaravanen helt tæt på.
  • P2 er placeret tæt ved Trekroner station, hvorfra du kan tage toget til Roskilde station og stige direkte ud i den gule folkefest. Herfra kan du gå ned til bymidten og opleve den officielle start på Stændertorvet.
  • P3 er for dig, som gerne vil cykle en tur, for at se cykelløbet. Parkeringspladsen ligger ude i Hedeland. Så spænd cyklen på bilen, parkér – og cykl ind til Roskilde eller til Hedehusene station, hvorfra du kan tage toget. P3 er også for dem, som kommer med en busfuld af mennesker med et busselskab.
  • P4 ligger syd for cykelløbet, og herfra kan du gå hen til Lindeborgvej og den 5 kilometer lange Ledreborg Allé, hvor der er masser af mulighed for at opleve både reklamekaravanen og det ægte cykelløb i høj fart.
  • P5 er forbeholdt handicappede, og her er der mulighed for at komme fra parkeringspladsen ved egen hjælp hen på Lindenborgvej, hvor der er opstillet en handicaprampe forbeholdt kørestole og dårligt gående.

Parkeringspladserne er bemandet frem til kl. 14.00. Parkering sker på eget ansvar. Der er toilet på parkeringspladserne.