Frivillig til #Alle tiders tour

Der er brug for frivillige, når verdens største cykelløb kommer til Roskilde lørdag 2. juli 2022. Der er flere forskellige typer af opgaver og du kan læse mere om dette her på siden. (Foto: A.S.O./Pauline Ballet)

Frivillig til Cykelløbet 2. juli 2022 (Tour de France Official)

LUKKET FOR TILMELDING. VENTELISTE NEDERST PÅ SIDEN.

Der er brug for ca. 200 frivillige til selve cykelløbet på tour-etapen 2. juli 2022. Opgaven består i at holde etapen fri for publikum, sikre sideveje og hjælpe cykelløbet til at komme sikkert gennem Roskilde. Hvis du melder dig som frivillig Tour de France official til selve tour-etapen, vil du blive kontaktet af Grand Départ Cph DK I/S- sekretariatet i foråret 2022. 

Frivillig som publikumsguide 2. juli 2022

Der er også brug for ca. 200 frivillige, som kan guide publikum og måske være med til at skabe en god stemning lørdag 2. juli 2022. Disse frivillige koordineres af vores frivillig-koordinator.

Frivillig til den gule folkefest 1 - 3. juli 2022

Der er ligeledes brug for frivillige, som gerne vil hjælpe til under den gule folkefest i Byparken i dagene 1., 2. og 3. juli 2022. Byparken vil være fanpark og her stilles storskærme op, så publikum kan se TV-transmissionen af alle 3 etaper i Danmark. Opgaverne i Byparken er at guide publikum, lettere serviceopgaver og skabe god stemning.

Frivillig før touren

Du har en enestående chance for at være en del af holdet, som baner vejen for verdens største cykelbegivenhed i Roskilde. Der vil en del begivenheder i 100 dages optakten fra 23. marts 2022 og frem, hvor der vil være behov for frivillige kræfter. Du kan også være med til at rekruttere frivillige og sætte dit præg på, hvordan vi arbejder.

Krav til frivillige

Du skal være fyldt 18 år, være myndig og kunne forstå dansk. Du skal sikre dig, at du har tegnet en heltids-fritidsforsikring. 

Du er meget velkommen til at melde dig som frivillig og det gør du ved at udfylde nedenstående formular. Vi glæder os til at hilse på dig!

 

Tilmeld dig som frivillig ved Tour de France 2022

Indlæser formular

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger, for at kunne kontakte dig angående at være frivillig ved Tour De France i Roskilde. Vi deler dine oplysninger med Byens hus, Gimle, Roskilde Idræts Union, Grand Départ Cph DK I/S og Roskilde Festival af hensyn til koordineringen af de frivillige. Når du udfylder og sender denne formular til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind. Vi opbevarer dine oplysninger så længe de er nødvendige, herefter vil de blive slettet.

VENTELISTE - TOUR DE FRANCE OFFICIAL (Stå på ruten d. 2. juli)

Indlæser formular

Officiel start på Stændertorvet 2. juli 2022

Tour de France i 2022 skydes officielt i gang lørdag 2. juli 2022 fra Stændertorvet i Roskilde, mens 190 lande ser på.

Opgaven som Tour de France Official

Vi har lukket for tilmeldinger til opgaven som Tour de France Official. Der er stadig mulighed for at blive publikumsguide og være frivillig i Byparken. Ovenover kan du tilmelde dig ventelisten. 

Som frivillig Tour de France-official har du en unik mulighed for at komme helt tæt på både ryttere og reklamekaravane, når de kører gennem dit lokalområde på Tour de France-ruten i Danmark. Foruden muligheden for at komme helt tæt på, vil du som Tour de France-official også være afgørende for afviklingen af de danske etaper. 

Din primære opgave bliver at stå langs ruten og på indfaldsveje, hvor du skal guide borgere og tilskuere med bl.a. viden om dagens forløb og afspærring af ruten. En stor del af opgaven som Tour de France-official bliver at tale med tilskuere om vejlukning og tider, så du skal kunne lide at tale med folk og være ansvarsbevidst. En del af vores Tour de France-officials vil også stå på eller ved chikaner og varsle rytterne om forhindringer. Dette gøres ved at fløjte samt vifte med et gult flag – begge dele vil blive udleveret på forhånd.

Du vil ikke få trafikreguleringsopgaver, og du behøver ikke have kendskab til Tour de France i forvejen. Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven med relevant information, tøjpakke og forplejning på dagen.

Krav til Tour de France-officials:

  • Være myndig
  • Være fyldt 18 år
  • Kunne tale dansk.

Bliv frivillig i touren